schoolvoorstelling(en)

Op weg naar morgen

'Op weg naar morgen' is een muzikale reis door vier thema's (welzijn, gelijkheid, klimaat en protest). Niels Stoomboot Boutsen neemt de leerlingen mee aan de hand van nieuwe, oude en eigen nummers. Hier en daar komt een vertaling of een hertaling kijken. Niels Boutsen is een muzikant die iets wil vertellen. Bovendien is hij historicus en gaf hij een aantal jaar geschiedenisles. Waarom niet beide passies combineren in een schoolvoorstelling?  

Jongeren staan voor grote uitdagingen. Als een streepje muziek kan helpen: waarom niet? Aan de hand van actuele thema's vertelt Stoomboot welke kansen zijn generatie heeft gemist en wat de leerlingen te doen staat. 'Op weg naar morgen' is een interactief verhaal over wat we kunnen doen voor de wereld, zonder uit het oog te verliezen dat het essentieel is om voor jezelf te zorgen. Op de setlist: van Pommelien Thijs tot Louis Neefs met tussenstops bij Angèle en Andre Hazes. En Stoomboot natuurlijk. 

Voor wie
4e en 5e jaar immersie

Praktisch 
Stoomboot voorziet zelf een geluidsinstallatie en speelt voorstellingen voor maximum 75 leerlingen.

Prijs
€750 voor 1 of 2 voorstellingen 
€1000 voor 3 of 4 voorstellingen 

Meer info
info@stoomboot.be
+32478332399


Een schoolvoorstelling op maat? 

'Op weg naar morgen' ontstond op basis van brainstorms met de taalleerkrachten van ISA Jodoigne en CCRO Ottignies. Stoomboot maakt graag dingen en hoort graag wilde plannen.

Meer info

info@stoomboot.be
+32478332399